Delphin Taška na rameno Darx Atak! Quick

Výjimečné zboží Delphin Taška na rameno Darx Atak! Quick od originálního výrobce nyní za cenu 823 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
777 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.000 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Důmyslně propracovaná a praktická taška v elegantně-sportovním Darx ATAK! designu. Díky svým parametrům je ideální volbou pro kratší vycházky k vodě a dokonale zapadne do výbavy každého příznivce přívlače. Důmyslně propracovaná a praktická taška v elegantně-sportovním Darx ATAK! designu. Díky svým parametrům je ideální volbou pro kratší vycházky k vodě a dokonale zapadne do výbavy každého příznivce přívlače.
Tašku jsme navrhli tak, aby byly všechny odkládací prostory pro lovce dobře přístupné i v případě, kdy ji mají právě na sobě při lovu. Proto jsme navrhli víko vnitřního prostoru tak, aby jej bylo možné otevřít směrem od rybáře. Vnitřní prostor lze předělit příčkou na suchý zip a také je možné si jej přizpůsobit dle vlastních potřeb.
Na obou stranách se nachází předělená kapsa ze síťoviny, do kterých lze odložit drobnosti. V zadní části se nachází kapsa na suchý zip, která obsahuje jednu plastovou krabici s vyjímatelnými příčkami. Krabice je součástí tašky a je vybavena odnímatelnými vnitřními příčkami. Na přední části je umístěna i kapsa na zip, která poslouží například na odložení rybářských dokladů, peánu a pod.
Navržena byla s důrazem na praktičnost, trvanlivost a odolnost. Brašna je ze všech stran osazena polstrováním pro maximální ochranu vašeho příslušenství uvnitř. Celá spodní část tašky je osazena vyztuženou, 5cm vysokou, nepromokavou vrstvou, která dovoluje položení tašky na mokrý povrch. To ještě více přispívá k tomu, že taška je také na spodní straně mimořádně stabilní a drží si svůj tvar.
Kvalitní vnější zipy oranžové barvy jsou opatřeny plastovým taháčkem na oranžovém popruhu, který je na konci rozšířen, a proto jej lze rychle uchopit. Doplňky oranžové barvy umožňují rybáři, aby byla taška dobře viditelná i za šera a uměl ji okamžitě najít. Taška je ušita z lehké, ale přitom odolné látky černé barvy. Vybavena je černým popruhem určeným pro nošení přes rameno. Design tašky doplňuje naše jedinečná tmavá Darx ATAK! kamufláž se siluetami dravých ryb.
Technické parametry:

Rozměr tašky: 31x23x22cm
Čistý rozměr vnitřního prostoru: 28x20x19cm
Rozměr přední kapsa:29x21cm
Rozměr krabice: 27 x 18 x 4cm
PočeZboží zařazené v našem katalogu vás nezklame. Nakoupit a ještě ušetřit, co si víc přát.

Popis produktu Delphin Taška na rameno Darx Atak! Quick

  • Cena: 914 Kč
  • EAN: 8586018504133
  • Kategorie: outdoor, Tašky

Delphin Taška na rameno Darx Atak! Quick

Najdete v kategorii:

Další produkty od výrobce

Delphin

Delphin Taška na rameno Darx Atak! Quick od populární značky Delphin - tento artikl musíte mít v neopakovatelné akci za 823 Kč. Nakupujte v našem e-shopu za skvělé ceny. Při objednávce nad Kč získáte DOPRAVU ZDARMA. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Česká pošta balík do ruky: +99 Kč
  • Česká pošta balík na poštu: +99 Kč
  • Balíkovna: +59 Kč
  • DPD: +99 Kč
  • PPl: +99 Kč
  • Osobní odběr: Zdarma
Platba

  • Dobírka: +39 Kč
  • Platba kartou: Zdarma
  • Bankovní převod: Zdarma