Delphin Pouzdro Reaxe DualCase 140cm

Dnes jsme vybrali: Delphin Pouzdro Reaxe DualCase 140cm od známého výrobce za přívětivou cenu 1005 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
1 036 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.000 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

REAXE DualCASE je dvoukomorové pouzdro speciálně navržené pro pohodlné uložení a transport prutů a dalšího náčiní určeného pro lov feederovou technikou. REAXE DualCASE je dvoukomorové pouzdro speciálně navržené pro pohodlné uložení a transport prutů a dalšího náčiní určeného pro lov feederovou technikou. Vyznačuje se velkorysým vnitřním prostorem, což v praxi znamená, že v pouzdru budete mít vždy dostatek místa pro různé modely feederových prutů a nestane se, že by konkurenční model prutu do našeho pouzdra nepasoval.
Pouzdro je navrženo v černo-šedé barvě s výraznými zelenými doplňky a je vyrobeno z odolné textilie, která bez problémů odolá slabšímu dešti, vlhkosti způsobené rosou a hrušímu zacházení. Ve spodní části je navíc odolný, nepromokavý materiál umožňující postavení pouzdra na mokrou zem, aniž by došlo k jeho znehodnocení.
Pouzdro je na všech stěnách včetně předělovací přepážky plně polstrované měkkou výstelkou. Tím pádem nehrozí při transportu 2 prutů jejich vzájemné poškození. Díky rozšířené části pro uložení navijáků se dovnitř vejdou všechny standardně používané feederové sestavy.
Pouzdro je vybaveno vnější kapsou T-PROTECT, která je speciálně určena pro uložení tubusu s feederovými špičkami. Kapsa je také vyrobena z odolné pogumované tkaniny, díky které budou náhradní špičky lépe chráněny. Na téže straně se nachází podélná kapsa HOLDER POCKET se zipem, která je určena pro naše feederové držáky z řady REAXE, případně další menší příslušenství. Na opačné straně se nachází podélná kapsa s plastovým klipem a zipem určená pro skládací podběrák nebo podběrákovou tyč. V jeho spodní třetině se nacházejí další dva otvory určené pro zasunutí vidliček, doplněné zatahovacím popruhem určeným k jejich zafixování.
Kvalitní a dostatečně velký odepínatelný ramenní popruh a dvě látkové rukojeti usnadňují transport pouzdra a jeho ukládání. Mohutné zipy s kvalitními běžci a promyšlenými úchyty umožňují komfortní uzavření jednotlivých částí pouzdra.Vybírejtee zboží v akci z pohodlí vašeho domova. Už se těšíte na svoji objednávku?

Popis produktu Delphin Pouzdro Reaxe DualCase 140cm

  • Cena: 1219 Kč
  • EAN: 8586018519502
  • Kategorie:

Delphin Pouzdro Reaxe DualCase 140cm

Najdete v kategorii: ,

Další produkty od výrobce

Delphin

Delphin Pouzdro Reaxe DualCase 140cm od populárního výrobce Delphin - toto zboží pořídíte za bombastickou cenu 1005 Kč. V našem obchodě najdete nejvýhodnější ceny. Na vámi zadanou adresu budou BEZPLATNĚ dopraveny objednávky s hodnotou Kč a více. Zařaďte se mezi spokojené klienty.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • Česká pošta balík do ruky: +99 Kč
  • Česká pošta balík na poštu: +99 Kč
  • Balíkovna: +59 Kč
  • DPD: +99 Kč
  • PPl: +99 Kč
  • Osobní odběr: Zdarma
Platba

  • Dobírka: +39 Kč
  • Platba kartou: Zdarma
  • Bankovní převod: Zdarma